default logo

Copywriter

Wie ben ik?
Een goede copywriter moet aandacht hebben voor vorm en inhoud. Elevator Stories garandeert beide.

Verpakking met inhoud

Een goed verhaal is een verhaal dat leuk leest en toch een duidelijke boodschap in zich draagt.
Dirk De Wilde, de man achter Elevator Stories, heeft een brede ervaring als journalist, schrijver en copywriter.
Reeds meer dan twintig jaar werk ik als journalist voor diverse kwaliteitskranten (De Tijd, De Morgen), voor gespecialiseerde bladen (Guido studentenmagazine, Europolitics, De Huisarts), voor het persbureau Belga, voor nieuwswebsites (deredactie.be). In die periode heb ik verhalen geschreven over het politieke en economische landschap in België, de Europese Unie en de wereld.
Als copywriter werkte ik mee aan bedrijfsmagazines (voor klanten of personeel), aan talloze websites van kleine en grotere bedrijven, aan communicatie van overheden en politici (vooral Europese Commissie en Parlement).
Als auteur schreef ik in 1999 het boek ‘Hoe ziek is Belgische gezondheidszorg?’ (enkele jaren verplichte lectuur voor beginnende geneeskundestudenten in Gent).
Van opleiding ben ik licentiaat economie, met specialisaties marketing en management. Voor mijn thesis onderzocht ik de marketing van Belgisch bier in de VS.

Laat ons praten

Elevator Stories gaat voor persoonlijke verhalen. Daarvoor bestaan geen standaard sjablonen. Neem contact met Dirk De Wilde om samen die persoonlijke ‘touch’ te vinden.