default logo

Verhalen

Hoe werken deze verhalen?
Om ervoor te zorgen dat mensen jou, jouw bedrijf, bestuur of vereniging, beter leren kennen, zijn verhalen een ideaal middel. Elevator Stories bedenkt ze samen met jou en schrijft ze professioneel uit.

Occasioneel of regelmatig, jij kiest

Ik schik me naar jouw ambities. Wil je gewoon af en toe een kort verhaaltje, dan kan dat op een eenvoudige manier. Telefonisch overleggen we wat best zou zijn voor jou, jij brieft me over welke boodschap je wil uitsturen of welk verhaal je wil vertellen. En ik schrijf dat voor jou uit. Dat kan reeds vanaf 140 euro.
Verkies je een meer structurele aanpak, dan is een persoonlijke ontmoeting te verkiezen. Zo leer ik jou en jouw bedrijf beter kennen en kan ik beter advies geven over welke verhalen we de wereld kunnen insturen. Samen bepalen we dan de regelmaat en maak ik een gratis offerte op maat.
Uiteraard kan je ook bij mij terecht voor teksten op papier (eenmalig of regelmatig) of voor posts op sociale media. Die sociale media zijn steeds belangrijker om gevonden te worden door nieuwe contacten en te converseren met bestaande contacten.

Nieuwe contacten zullen je vlotter vinden

Belangrijk om weten is dat mijn teksten niet alleen mikken op mensen, maar ook op zoekmachines. Teksten bestemd voor het internet (op uw website, blog, nieuwsbief) zijn geschreven met respect voor de SEO-regels (search engine optimalisation). Op die manier zullen potentiële klanten of zakenrelaties je activiteit makkelijker vinden via Google of andere zoekmachines.
Want de verhalen die ik schrijf zijn bestemd voor bestaande contacten en voor mogelijke geïnteresseerden.
Om op te vallen tussen de enorme massa informatie op het internet, is het belangrijk om regelmatig met nieuwe en interessante ‘content’ te komen. Goed geschreven content.

Neem contact voor verhalen die werken

Iedereen zoekt manieren om beter te communiceren. Neem contact zodat ik jou kan uitleggen wat de voordelen zijn van Elevator Stories.
Elevator Stories is gevestigd in Gent maar niet gebonden aan een plaats.